Putkityöpalvelut

Altaat, hanat, putket ja pesukoneiden asennukset

Huolehdimme remonttien, vuokra-asuntojen asukasvaihdon ja taloyhtiöiden sekä kiinteistöjen kunnossapidon yhteydessä, että putkityöt ja asennukset tulevat tehdyksi ammattitaidolla pätevien putkiasentajien toimesta.

- Kylpyhuonekalusteet

- Altaat, hanat

- Pesukoneiden asennukset

- LVI putkien korjaukset ja uusimiset

- LVI muutostyöt

#helpotremontit

PH/WC REMONTTI

06.12.2022

Olipa kyse sitten pienestä pintaremontista tai isommasta remontista. Kodin remontit kannattaa suunnitella huolella, koska remonttien aikataulu saattaa helposti venyä ja budjetti kasvaa turhan suureksi. Etukäteen suunnittelemalla remontin kustannukset pysyvät hallinnassa ja projekti valmistuu suunnitellussa aikataulussa.

Keittiöremontti on yksi suuremmista hankkeista asunnossasi, ja se vaatii suunnittelua. Ensin sinun on päätettävä kuinka paljon haluat remontoida - haluatko tehdä täysremontin tai vain vaihtaa kaappien ovet.

Tehosteseinä on helppo tapa tuoda kotiin väriä ja kontrastia. Väriä voi vaihtaa sitä mukaan, kaipaako kotiin piristystä vai rauhoittavaa sävymaailmaa. Uusi maalikerros levittyy helposti edellisen päälle.

Taloyhtiön hallituksen tärkein tehtävä on selvittää, miten osakkaat haluavat kehittää omaisuuttaan. Hallituksessa voi vaikuttaa taloyhtiön asioiden hoitamiseen, asumisviihtyvyyteen ja omaisuuden arvoon remonttien kautta.