PH/WC REMONTTI

06.12.2022

Olipa kyse sitten pienestä pintaremontista tai isommasta remontista. Kodin remontit kannattaa suunnitella huolella, koska remonttien aikataulu saattaa helposti venyä ja budjetti kasvaa turhan suureksi. Etukäteen suunnittelemalla remontin kustannukset pysyvät hallinnassa ja projekti valmistuu suunnitellussa aikataulussa.

Kerros- tai rivitalossa kylpyhuoneremontti vaatii aina taloyhtiön luvan. Omakotitalossa kunta voi vaatia luvan esimerkiksi märkätilojen laajennukselle. Tilamuutosten lisäksi erikoisratkaisut, kuten koteloinnit tai laattojen erikoisladonnat, nostavat kustannuksia. Työn osuudesta ei kannata eikä oikein voikaan nipistää, sillä vedeneristys-, sähkö- ja putkityöt sekä muut rakennustyöt on teetettävä ammattilaisella. Jos asunnossa ei ole toista wc-tilaa, pitää budjettiin sisällyttää remonttiajan asumisen mahdolliset kustannukset. Kylpyhuonetila on käytännössä pois käytöstä koko remontin ajan, eikä remontin keskellä asuminen ole miellyttävää.

Jotta kylpyhuoneremonttiprojekti menisi mahdollisimman mutkattomasti, on syytä valita luotettava ja asiantunteva remonttikumppani.

Ammattitaidolla toteutettu kylpyhuoneremontti vaikuttaa merkittävästi myös asunnon arvoon.